HomeЗа нас

За нас

camerman1

 

РЕКЛАМНО СТУДИО  “KAMERA PRO”  ПРЕДЛАГА ВИДЕО ,ФОТО , МУЛТИМЕДИЙНИ И ДРУГИ РЕКЛАМНИ УСЛУГИ , СВЪРЗАНИ  С  ВАШИЯТ  БИЗНЕС И УДОВОЛСТВИЯ.

ИЗРАБОТВАМЕ КОРПОРАТИВНИ ФИЛМИ ,ОТРАЗЯВАМЕ СПОРТНИ ПРОЯВИ , ЗАСНЕМАМЕ  ТЪРЖЕСТВА, ПАРТИТА , СВАТБИ С ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ВИСОКО КАЧЕСТВО.

ПРИ НАС РАБОТЯТ ДОКАЗАЛИ СЕ В РАЗЛИЧНИ БРАНШОВЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.

  

НИЕ НЕ ДЕЛИМ КЛИЕНТИТЕ СИ НА РАЗЛИЧНИ КАТАГОРИИ. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС  ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ПРИЕТ И НАШИЯТ ПЕРСОНАЛ ЩЕ СЕ ОТНЕСЕ С ПОДОБАВАЩО ВНИМАНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

camerman2

 ЗА  ВАС ЩЕ ПРЕДЛОЖИМ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ , КОИТО ДА НИ УДОВЛЕТВОРЯВАТ ВЗАИМНО!


КОМБИНАЦИЯТА „ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ – ЦЕНИ – КОРЕКТНОСТ ”  НИ Е ПОЗВОЛИЛА
ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА РАБОТИМ С  РЕДОВНИ КЛИЕНТИ , КАКТО И ДА УВЕЛИЧАВАМЕ ПОСТОЯННО ТЕХНИЯТ БРОЙ!

ДОБРЕ  ДОШЛИ  ПРИ  НАС!

Научихте за нас от:

Google - 60%
Наш доволен клиент - 40%
Рекламни материали - 0%
Друго... - 0%

Резултати: 5
Гласуването по този въпрос приключи в: 07 Юли 2015 - 06:40

Кой е онлайн:

В момента има 203  гости и няма потребители и в сайта

Професионализъм

Ultimate Browsers SupportПрофесионално видеозаснемане на вашите лични, семейни и служебни празненства, сватбени церемонии, абитуриентски балове, партита и коктейли с модерни дигитални видеокамери от професионалист с доказани способности и дългогодишен опит.

Качество

Great Docs and SupportВидеоматериaлът минава през компютърна обработка, придаваща на филма разнообразни видео и аудио ефекти, както и гарантирана уникалност и стил. Гаранция, за перфектно качество и кристална картина, на крайния продукт.

Индивидуалност

Native RTL SupportРазбира се, винаги можете да разчитате на професионален съвет от наша страна. Не забравяйте, че през окото на камерата нещата винаги изглеждат различни. Доверете се на професионалисти, които знаят как да видят най-доброто от вас през него.